Sakupljanje ljubavi

Darivanje je radost onome kome se poklanja, ali i onome ko poklanja.

Pred nama su praznici i najlepši deo godine, vreme darivanja i potrebe da ljude koje volimo učinimo srećnim. To su posebni dani, koji bi svakom od nas trebalo da budu ispunjeni čarolijom, ljubavlju i pažnjom. Tim “Pod svetlom istine – Ana Ilić” vam toplo preporučuje knjige mlade pesnikinje iz Vladičinog Hana, od nedavno i Dizajnera novih medija, koja je na studijama u Nišu.

Put Ane Ilić je dirljiv, ali uliva snagu i uverava nas da smo tvorci svoje sreće bez obzira na karte koje nam je dodelila sudbina. Do desete godine Ana je živela kao i svako dete, išla je u školu, igrala se sa vršnjacima, učila i isticala izvanrednim rezultatima… Niko nije ni slutio da će se u kratkom periodu njen i život cele porodice potpuno promeniti.

A promenio se u toj meri da ste i vi čuli za Fridrajhovu ataksiju, nečemu o čemu se malo zna a neko je morao i da je doživi, saznali za predivne stihove i herojsku borbu koju vodi Ana i mnogi od vas su dali ono što je najvažnije: to je vaša ljubav, vaša energija.

Prijatelji bi trebali biti poput dragocenih knjiga, retki i pažljivo izabrani a praznici su savršeno vreme da im poručimo koliko nam znače…

Bez obzira na sve bajne poklone ovog sveta, kao jedan od proverenih i po ukusu onih koji cene iskrenu ljubav i prijateljstvo, velikodušnost, ljubaznost, požrtvovanje, poštenje, marljivost, plemenitost i slične vrednosti, nesumnjivo jesu i knjige “Pod svetlom istine” i “One zvezdane oči” . Osim što ćete na najlepši način dragim osobama  poželeti srećne dolazeće praznike, ovim izborom poklona zapravo darujete višestruko: autoru Ani Ilić pomažete u borbi protiv retke i teške bolesti, ali i sebi – siguran osećaj radosti i zadovoljstvo davanja.

I to nije sve: na taj način sa vašim prijateljima i rodbinom delite informacije i priču o ovoj hrabroj i darovitoj devojci, njenim pesmama i porukama koje šalje i podstičete ih da i oni ‘provere’ koliko je snažna isceliteljska moć ljubavi i podsećati na najlepše doba u godini.

Putem kontakt forme na našem sajtu ili u inbox Fejsbuk stranice napišite nam vašu ili adresu onog koga vi izaberete, knjigu po želji, po meri srca cenu koju takođe sami određujete a mi ćemo obaviti sve za vas. Šaljemo istog dana, plaćanje pouzećem.

Ili uobičajeno, uplatom:

Ilić Ana
Žiro račun: 160-1-73
Broj dinarskog računa (poziv na broj): 5410200011270
Banca Intesa

Podsećamo vas da na isti način kao i Anine knjige pesama, možete naručiti i Ani s ljubavlju sačinjen zbornik pesama pod nazivom “Pesme za Zvezdanu” u kojem su prijatelji po peru ostavili deo svoje duše i posvetili joj po jednu pesmu u nadi da će pomoći i predstavljati podstrek da istraje u svojoj borbi.

Srećan Božić i po meri srca Nova 2018. godina

Odgovorite

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.