Kako kupiti knjigu?

Podržite Anu! Ona je izuzetna devojka. Boluje od Friedreich’s ataxia, bori se, piše pesme koje joj produžavaju život. Sav prihod od prodaje knjiga ide u fond za lečenje: nabavku lekova, pomagala, obezbeđivanje rehabilitacije, banjsko lečenje, raznih terapija, kvalitetniji život, ali i za nastavak Anine misije u promovisanju i podizanju svesti o retkim bolestima kroz zagovaranje i umetnost.

Kako kupiti knjigu?

Uplate u Srbiji

Ukoliko želite da poručite neku od Aninih knjiga, ispunite kontakt formu na stranici Kontakt ili se javite porukom u Inbox na facebook stranici “Pod svetlom istine – Ana Ilić”. Upišite Vaše ime, broj mob. telefona i punu adresu na koju treba poslati knjigu i koju knjigu(e) želite (“Pod svetlom istine”/2011. “One zvezdane oči”/2014. “Utrnule reči”/2018. “Snoviđenje”/2021.)

Cena je “pomerisrca”, odnosno, sami je određujete (plus troškovi dostave), plaćanje pouzećem. Putem brze pošte, pošiljka je sledećeg dana kod vas.

Ukoliko vam iz nekog razloga više odgovara, kupovinu možete obaviti i uplatom na račun 160541020001127034 Banca Intesa, uz poruku o izvršenoj uplati.

Uplate iz inostranstva

Sami odredite iznos koji želite da uplatite.
Uplatite taj iznos na sledeći račun:

Instruction for customer transfers in EUR
Intermediary:
BCITITMM
Intesa Sanpaolo spa
Milano, Italy

Account With Institution:
DBDBRSBG
Banca Intesa ad Beograd
Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd

Beneficiary Customer:
IBAN RS35160543020049165602
ANA ILIC
RATKA PAVLOVICA 6/11
17510 VLADICIN HAN
Republic of Serbia

(uz uplatu obavezno upišite Vaše ime, broj mob. telefona i punu adresu na koju treba poslati knjigu i koju knjigu želite)

Kad uplata stigne na Anin račun, sledećeg dana šaljemo knjigu.