Sreća je tamo gde sam ja

Rtanjski vikend TOTAL RETREAT – Sreća je tamo gde sam ja, bio “odlična prilika da se podsetimo da smo svi mi Božja čudesa, baš kao i sve što nas okružuje, te da punim srcem uzmemo učešće u toj izvanrednoj i magičnoj kreaciji.

U ovoj rečenici skrivena je tajna sreće: tražeći je spolja, tražeći je od drugih, očekujući je od okolnosti, svi smo iskusili razočaranje praznih ruku i srca.

Jer, sreća je tamo gde osvestimo svoje postojanje, svoju moć i povezanost sa izvorom. Sreća je u nama, dostupna, neiscrpna i nezavisna. Ona je uvek u slobodi duha i uma, u zdravlju tela i psihe.”

U organizaciji Centra za Emocionalnu energo terapiju i transformaciju (EETT) i na poziv Ivana Kuzmanović,  u magičnom ambijentu Rtanjskih dvora i misterioznoj i čudotvornoj planini Rtanj, kao gost iznenađenja, Ana se učesnicima  predstavila, opisala svoju borbu sa teškom i neizlečivom bolešću, svoju poeziju i rezultate koje je svojom verom i nepredavanjem postigla – a to je mnogo.
Kažu da je to bio odličan uvod u vikend program pod nazivom: Ko u čuda veruje, taj čuda i stvara. Ana je tako dala vetar u leđa i motivaciju prisutnima da sa zahvalnošću sagledaju trenutak u kojem se nalazimo, kakav god da je.

Hvala Ivana <3