Snoviđenje, nova knjiga pesama

..bila je to zatvorena godina, životi svih nas su pokazali koliko su ranjivi. Navikla na teška vremena, okrenuta pesmama, Ana svoj umetnički prikaz nastavlja tamo gde nas je ostavila u Utrnulim rečima. Pero i reči su njeni najbolji prijatelji a poezija je njena životna snaga, poezija joj stalno pomaže, bez obzira na to šta se dešava oko nje. Filozofski, beležeći zbunjujuću neizvesnost naših života, ono što je često neopisivo, ogorčenje, bol i ljubav, Ana nam poklanja i na uvid daje saznanje da strofama i stihovima naše duše snažno i zauvek ostaju povezane.

Dragi prijatelji,
pred vama je nova knjiga pesama čudesne, mlade pesnikinje, Ane Ilić.
Ukoliko mislite da su vas njene pesme u prethodne tri zbirke oplemenile a njeno delo i nesvakidašnja životna borba protiv retke bolesti vaš život učinili lepšim, molimo vas da razmislite o kupovini sabranih i novih pesama pod nazivom “Snoviđenje”. Cena je ostala ista: “pomerisrca”, odnosno sami je određujete (plus troškovi dostave), plaćanje pouzećem. Narudžbe sa vašom adresom – u inbox stranice ili preko sajta/putem kontakt forme http://anailic.rs/kontakt/ . Putem brze pošte, pošiljka je sledećeg dana kod vas. Ukoliko vam iz nekog razloga više odgovara, kupovinu možete obaviti i uplatom na račun 160541020001127034 Banca Intesa, uz poruku o izvršenoj uplati.

Sav prihod od knjige ide za nabavku lekova, pomagala, rehabilitacije, banjsko lečenje, raznih terapija, kvalitetniji život, ali i za nastavak Anine misije u promovisanju i podizanju svesti o retkim bolestima kroz zagovaranje i umetnost.

Na kraju, da ova knjiga ugleda svetlost dana, veliku zahvalnost dugujemo Opštini Vladičin Han koja je u želji da podrži svoju sugrađanku omogućila štampanje ovog tiraža ❤, veliko hvala Ivana Kuzmanović – Life Coach – Pisac ❤ koja je i ovog puta dala deo sebe u podršci i promociji Anine umetnosti, svima onima koji su to već na bilo koji način učinili ❤ kao i onima koji će to tek učiniti ❤. Vaša podrška je ta koja čini razliku! ❤

VRANJENEWS, 28. septembar 2021.