Sajam knjiga Frankfurt

U periodu od 9. do 13. oktobra, 2013. godine “Pod svetlom istine” je bila izložena i predstavljena na Frankfurtskom sajmu knjiga na štandu Udruženja pisaca “Sedmica”, književne zajednice Udruženja književnika Srbije u Frankfurtu.

I ove godine u vreme Frankfurtskog sajma, “Sedmica” je organizovala tradicionalne Oktobarske susrete pisaca dijaspore u okviru kojih je u subotu, 12. oktobra, u prisustvu generalnog konzula Republike Srbije u Frankfurtu, šefa Kancelarije za saradnju sa dijasporom iz Niša i mnogobrojnih gostiju predstavljena i zbirka pesama “Pod svetlom istine” Ane Ilić. Susrete je otvorio predsedik udruženja gospodin Ljubiša Simić, a zbirku pesama je predstavila književnica Nisveta Grabovac Šabić.

Manifestacija u Nemačkoj je bila i humanitarnog karaktera na kojoj su se pored “Pod svetlom istine” prodavali i naslovi pisaca Udruženja “Sedmica” i Izdavačke kuće “Bosanska riječ” a sva sredstva prikupljena na taj način su namenjena za kupovinu lekova iz inostranstva, obezbeđivanju banjske rehabilitacije, te poboljšanju kvaliteta života mlade autorke, inače obolele od retke Fridrajhove ataksije.

Promocija knjige “Pod svetlom istine” na Sajmu knjiga u Frankfurtu, 06.10.2013. JuGmedia

Anina knjiga promovisana na Sajmu u Frankfurtu, 10.10.2013.

RTS SAT, program za dijasporu, emisija “Srbija na vezi” – izveštaj sa promocije u Frankfurtu – novembar 2013: