Promocija knjige Ane Ilić u Vladičinom Hanu

U petak, 30. mart od 19h u Domu kulture u Vladičinom Hanu biće održana promocija knjige pesama “Pod svetlom istine” Ane Ilić (16) koja boluje od retke, neizlečive i teške bolesti.

Mlada pesnikinja Ana Ilić (16) boluje od retke, neizlečive i teške bolesti Fridrajhova ataksija, a svoju životnu borbu ispričala je u knjizi pesama “Pod svetlom istine”. Ana Ilić se i svojim stihovima bori protiv teške bolesti i poručuje: ” Ja ću biti tu. Ja ću ostati”.

Promocija njene knjige biće održana u petak, 30. marta od 19h u njenom rodnom Vladičinom Hanu, a gosti na promociji biće Vanja Bulić, novinar, književnik i scenarista, Svetlana Polak, književnica i pesnikinja i Milan Dobričić, književnik, urednik izdavačke kuće “Treći trg”,urednik i voditelj emisije za osobe sa invaliditetom “Mesto za nas”, RTS 2

Voditelj – domaćin je Svetlana Jovanović Nikolić, spiker Radio Hana, a stihove iz Anine knjige čitaće Stefanija Milanović i Dubravka Ranđelović.

Nedavno je književnica Ivana Kuzmanović pokrenula akciju izdavanja knjige pesama Ane Ilić “Pod svetlom istine” i to se pretvorilo u uspešnu humanitarnu akciju širokih razmera…

Informacije o akciji možete pronaći i na Facebook strani.

Južne vesti
29. mart 2012.