Njena volja za životom i kreativnošću nema granica

“Draga Ana,
imamo zadovoljstvo i veliku čast da Vas obavestimo da ste stekli sve uslove za stipendiju i da Vas ovom prilikom nagrađujemo stipendijom za jednogoišnje školavanje na ITACademy. 

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da se pridružite svečanoj dodeli stipendija za školovanje na obrazovnim ustanovama ITAcademy i BusinessAcademy osobama sa invaliditetom.

Dodela stipendija biće održana u utorak, 22. novembra, u svečanoj sali Skupštine grada s početkom od 12h, u organizaciji kompanije LINK group, osnivača ovih institucija, a uz podršku Olimpijskog komiteta Srbije i Grada Beograda.

Događaj će otvoriti Đorđe Višacki, generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije. Vredne stipendije biće uručene stipendistima izabranim na konkursu, a posebnu priliku da se besplatno školuje na cenjenim ustanovama ITAcademy ili BusinessAcademy dobiće i jedan paraolimpijac.

Prisutni će imati priliku da čuju utiske ranijih polaznika pomenutih institucija, kao i da učestvuju u druženju i razmeni saveta s istaknutim stručnjacima iz različitih oblasti poslovanja.

Srdačno Vaš,
LINK group”

 

  • Ukupno 20 polaznika, izabranih stipendista, među kojima je 8 iz Srbije, u narednih 12 meseci imaće priliku da besplatno steknu znanja i sertifikate iz oblasti programiranja, grafičkog i web dizajna, elektronskog poslovanja, preduzetništva, HR menadžmenta i drugih izuzetno traženih i plaćenih veština.
  • Kompanija LINK group je, zbog velikog interesovanja za programe obrazovnih ustanova koje su u njenom sastavu, odlučila da dodeli jedan deo besplatnih stipendija osobama sa invaliditetom, koje će se realizovati onlajn, putem platforme za učenje na daljinu. Besplatno školovanje će biti podeljeno za programe dve obrazovne ustanove: ITAcademy (odnosno LINK Academy u Rumuniji) i BusinessAcademy, u ukupnoj vrednosti od oko 40.000 evra.
  • Cilj konkursa je da se obezbedi mogućnost osobama sa invaliditetom da steknu praktična znanja iz oblasti bizinisa i informacionih tehnologija, koja će im omogućiti da na tržištu rada budu konkurentni, i da postanu prvi izbor poslodavca za mnoga zanimanja koja donosi savremeno poslovanje.

Link group, 22. novembar 2016.
Kurir, 18. novembar 2016.
Novine Vranjske, 23. novembar 2016.