Saopštenje

Dragi prijatelji,

akcija “Pod svetlom istine – Ana Ilić” koju je 2012. godine pokrenula i koja se i danas odvija pod pokroviteljstvom književnice Ivane Kuzmanović, svih ovih godina se, kada je reč o uplatama (“po meri srca”-narudžbama) i dostavi knjiga, na naše i zadovoljstvo brojnih kupaca, odigrava bez većih problema. Poslednjih dana, iz nama nepoznatih razloga, za jedan deo vaših uplata nismo u mogućnosti da sa radnicima Banca Intesa saznamo odakle dolaze, odnosno vaše adrese. Svesni da uplate bez isporuke knjiga mogu obesmisliti akciju i poslati pogrešu, vrlo lošu “sliku” o nama, i ovom prilikom vas obaveštavamo:
– da bismo zbirke dostavili, najljubaznije molimo sve one koji su prethodnih dana uplaćivali a do večeras nisu dobili knjige Ane Ilić, da nam se jave porukom u inbox Fejsbuk stranice “Pod svetlom istine – Ana Ilić”  ili putem Kontakta na našem, istoimenom sajtu. Radi se o nekoliko uplata izvršenih u periodu od 18. – 27. januar koje su evidentirane ali šalterski službenici nemaju uvid u podatke o adresama uplatioca.

Kako bi ova akcija funkcionisala na obostrano zadovoljstvo, molimo vas da prilikom uplata, pored našeg broja računa i poziva na broj, zamolite šalterske radnike da OBAVEZNO u njihove radne kompjutere navedu vašu adresu i tako popune polja koja će biti vidljiva radnicima Banca Intesa, gde mi proveravamo uplate.

Ujedno vas podsećamo da knjige možete naručiti i putem Kontakt-forme na našem sajtu ili porukom u inbox Fejsbuk stranice “Pod svetlom istine – Ana Ilić” i platiti pouzećem. U tom slučaju, sve što je potrebno je da naznačite koji od naslova želte, napišete vašu adresu i kao otkupninu – “po meri srca” cenu, odnosno cenu koju sami odredite. Putem usluge “brze pošte” knjige šaljemo istog dana i već sutradan su kod vas.

Ana Ilić i Tim “Pod svetlom istine” se zahvaljuju svima onima koji na bilo koji način pružaju podršku i pomažu lečenje i kvalitetniji život Ane Ilić, kao i da njene pesme pronađu put do što većeg broja čitalaca.